Carolus IBC blouse bestellen

Duurzame merken

Duurzame merken, wij zijn bezig om groener te worden, en daar helpen groene collecties van onze merken natuurlijk ook bij. Wij zijn dan ook verheugd dat steeds meer merken groene kledinglijnen op de markt brengen. Onze merken hebben hierachter mooie verhalen, maar een verhaal alleen is niet voldoende. Want hoe bewijzen zij nu dat deze kleding echt beter is voor mens en milieu? Wat doen zij om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en met welke activiteiten richten zij zich bewust op het toevoegen van waarde aan mens, aarde en maatschappij?

Veel van deze merken werken samen met instanties die hen controleren op MVO. De resultaten blijven zo eerlijk en transparant.

Lees hieronder de verhalen van onze merken:

Naast de groene collecties, verkopen zij ook nog steeds de standaard collecties, maar het doel van deze merken is om de standaard collecties te vervangen voor groen. Maar een goede verandering kost tijd en tot die tijd blijven zij de standaard collecties ook verkopen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×