Showmodel plaatsen

Laat ons een geklede showmodel in uw bedrijf plaatsen. Uw personeel kan zo de kleding van dichtbij bekijken en ervaren hoe de kleding gecombineerd en gematcht kan worden. 

Showmodel plaatsen

Showmodel laten plaatsen. Een extra service van J. van de Vrande bedrijfskleding.

Wie op zoek is naar betaalbare, sterke en mooie werkkleding is bij ons aan het juiste adres. Werkkleding gaat vaak jaren mee, daarom is het wel fijn om je personeel mee te laten beslissen over de kleding die zij gaan dragen. Dit is bij ons ook mogelijk!

Laat ons een (of meerdere) geklede mannequin(s) in uw bedrijf plaatsen. Uw personeel kan zo de kleding van dichtbij bekijken en ervaren hoe de kleding gecombineerd en gematcht kan worden.

Werkwijze

Na het eerste gesprek, maken wij een kleding- en/of accessoires voorstel die aangepast is aan uw wensen. Bent u hiermee tevreden, dan bestellen we kleding voor op het showmodel. We maken een afspraak en komen dan de mannequin(s) plaatsen op een door u gewenste plek. Wij raden aan deze bij de ingang of in de kantine te plaatsen, zodat het personeel er niet om heen kan. De mannequin(s) laten we – afhankelijk van de grote van uw bedrijf – een aantal weken staan. Later halen wij de kleding weer op, is iedereen tevreden en wilt u de kleding bestellen, dan zetten wij de bestelling in gang. Bent u ook niet zeker van de maten van elk personeelslid, dan kunt u ook gebruik maken van van onze passervice. 

Doordat wij de mannequin(s) op locatie komen plaatsen, kost het binnen het bedrijf geen tijd, en zo betrekt u toch uw personeel er bij.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×