J van de Vrande Bedrijfskleding

“Wij weten alles over de beste werkkleding en werkschoenen.” “Iedere relatie begint met een goed gesprek. Wat kunnen wij voor u doen?”

Of u nu alleen voor uzelf of uw hele team op zoek bent naar betaalbare, sterke en mooie werkkleding, wij regelen alles met plezier. Voor kleine en grote oplagen, met en zonder logo, gepersonaliseerd of universeel. We zijn kieskeurig in onze selectie van leveranciers en werken alleen met partners die kwaliteit leveren. Kwaliteit in producten, service, levering en garantievoorwaarden. Met minder nemen we voor u geen genoegen.

Compleet aanbod

Ons assortiment is compleet, ons aanbod in merken gevarieerd. We leveren uniformen, veiligheidskleding, Fairware kleding, alles voor de horeca, gekleurde T-shirts en petten van merken als Brams Paris, BP, Chaud Devant, Elten, Santino, Clique, Fristads. Ook voor promotieartikelen en relatiegeschenken kunt u bij ons terecht. Voor uw gemak, alles onder één dak.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×