Merken

Green

Sweater type

Schort of sloof

Geslacht

Mouw lengte

Broek lengte

Jas lengte

Schoen hoogte

Schoen klasse

Sluiting

Kniestukken

Voering

Thermisch

Klasse

Kwaliteit

B&C is het merk voor de promotionele kleding. Als bedrijf weten ze hoe de boodschap en het merk onlosmakelijk met  elkaar verbonden zijn en hoe moeilijk het is voor een merk om zich te onderscheiden van de rest.

B&C  is opgericht in 1997 en  heeft dus al ruim 20 jaar ervaring met promotionele kleding en is aanwezig in 31 landen in Europa en het Midden-Oosten.  B&C heeft passie voor communicatie , mode, creativiteit en nabijheid. Deze 4 aspecten zorgen voor een sterk bedrijfscultuur die de ontwikkelingen dragen binnen het bedrijf.

Bij B&C is de kwaliteit van de producten een privilege. De stof die ze binnen het bedrijf gebruiken is een beslissende factor. Daarom hebben ze van meet af aan voor ring gesponnen katoen gekozen. Ze hebben voor deze stof gekozen omdat ze weten dat ring gesponnen  katoen de beste kwaliteit biedt voor het bedrukken en het ook nog eens aangenamer voelt.

Duurzaamheid staat bij B&C hoog in het vaandel. Ze vinden dat de klant niet hoeft te kiezen tussen een kledingstuk dat er goed uit ziet en een kledingstuk wat duurzaam is. Daarom is B&C in het bezit van 2 soorten certificaten. Ze zijn lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Dit is een onafhankelijke, non-profitorganisatie die samenwerkt met bedrijven en fabrieken  om de werkomstandigheden voor personeel in de kledingindustrie te verbeteren. Ook is B&C in het bezit van het OEKO-TEX certificaat. Dit is een internationaalinternationaal erkend, onafhankelijk testcertificeringsysteem voor textiel. Dit betekend dat ruwe materialen, half- en eindproducten in alle fasen van de productieketen geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor mens of milieu.

Bedrijfskleding Werkkleding Werkkleding Helmond Werkschoenen Werkschoenen Helmond Van de vrande bedrijfskleding Helmond Bp bedrijfskleding Bp werkkleding Koksbuis dames Koksbuis heren

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×