Exclusieve relatiegeschenken

Onze leverancier van exclusieve relatiegeschenken verkoopt merken als Cacharal, Cerruti 1881, Christian Lacroix, Ice-Watch, Nina Ricci, Ungaro en Brand-It.

Het assortiment bestaat o.a. uit luxe tassen, horloges, elektronica en kantoorartikelen. Deze artikelen zijn (nog) niet ‘groen’ en de productie hiervan is ook nog niet duurzaam. Onze leverancier denkt daarom oplossingsgericht om zo toch hun ecologische voetprint wat te verkleinen.

Productie:

  • Verhogen van productkwaliteit om zo de productlevenscyclus te verlengen en zo afval verminderen
  • Seizoensgebonden producten worden pas geproduceerd als de tijd daar rijp voor is
  • Een beter productbeheer met een geleidelijke invoering van (nieuwe) producten om zo verspilling tegen te gaan

Vracht:

  • De producten worden (grotendeels) verstuurd met schepen. In de afgelopen 10 jaar is het aandeel van luchtvracht teruggebracht van 35% naar 7%. Ze willen dit aandeel in 20210 verlagen tot 3%.

Hoofdkantoor:

  • Sinds 2010 maakt het hoofdkantoor gebruik van zonnepanelen op het dak. De zonnepanelen zijn in december 2020 compleet vernieuwd. Deze nieuwe zonnepanelen kunnen 250Kw groene energie producten, wat overeenkomt met 110% van het totale elektriciteitsverbruik.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar een relatiegeschenk passend voor elke gelegenheid?

Bekijk onze exclusieve relatiegeschenken 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×