Voorlopig is onze showroom alleen op afspraak geopend!

Transferdruk

Lees meer over transferdruk

Transferdruk

Transferdruk ken (bijna) geen grenzen. Van 1 tot full colour alles is mogelijk! De scherpe lijnen en mooie heldere kleuren zijn het grootste voordeel van deze manier van bedrukken.

De emblemen zijn leverbaar in 1 kleur plot tot aan vlamvertragende emblemen. Strakke kleuren of een mooie borduurlook. Alles is mogelijk.

Daarnaast zijn de emblemen volgens de hoogste norm milieu vriendelijk.

Het voordeel van Transferdruk is dat het mogelijk is de emblemen in een groter aantal te kopen en op een later moment te gebruiken naar behoeft. Hierdoor wordt de levertijd van naleveringen extreem verkort.

Wat goed is om te weten is dat de werkkleding aftrekbaar is bij de belastingdienst wanneer deze voorzien is van minimaal 70cm² logo’s en teksten. Voor meer informatie hierover op de site van de Belastingdienst.

Transferdruk

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze emblemen kun je het logo in een origineel vector bestand (.eps of .ai) naar ons mailen op info@onlinebedrijfskleding.nl.

Vermeld daarbij de gewenste aantallen, kleuren, formaat, plaatsing en eventueel de kleding types waarop het zou mogen worden bedrukt.

Let op! op aangeleverde kleding geven wij geen garantie.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×