Ruim 50 jaar geleden is Santino gestart als familiebedrijf onder de naam Vespo. Doordat ze de juiste ambities hadden zijn ze uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal netwerk. Aan de basis van het bedrijf staat de persoonlijke omgang met klanten hebben, de kennis van onze medewerkers en de constante kwaliteit van onze producten. Hierdoor hebben ze een jarenlange samenwerking met toonaangevende partijen. Doordat Santino een ruime ervaring heeft in de markt en door uitgebreide en kwalitatieve goede assortiment maakt dat Santino de best passende partner is op het gebied van textiel.

Als missie heeft Santino staan dat ze altijd het best passende antwoord hebben en daarbij het best passende kledingstuk leveren. De visie van Santino sluit hier helemaal bij aan. Ze willen de best passende partner zijn.

Het bedrijf voelt zich verantwoordelijk voor onze leefomgeving. Daarom voeren ze een actief beleid in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn bezig voor de mens in het bedrijf. Santino onderschrijft de doelstellingen welke door ILO Conventions zijn geformuleerd op het gebied van sociale werkcondities en sociale omstandigheden, zoals kinderarbeid en discriminatie. Ook staat het bedrijf voor duurzaam inkopen. Santino koopt duurzaam in volgens de internationale richtlijnen zoals vastgesteld in “REACH” en “Oeko-Tex”.  REACH is een EU-verordening die in de Nederlandse wet is vastgelegd in de Wet milieubeheer. Oeko-Tex is een wereldwijd onafhankelijk erkend certificeringinstituut die certificaten uitgeeft op producten en aan fabrieken. Zij testen de producten, stoffen en accessoires die in onze kleding worden gebruikt op verboden en gevaarlijke chemicaliën.

Ook is Santino maatschappelijk betrokken. Als organisatie die midden in de maatschappij staat, steunt en werkt Santino samen met goede doelen en maatschappelijke organisaties in de lokale omgeving en buiten onze landsgrenzen. Dit doen ze samen met Ronald McDonald en Brothers and Sisters Nursery School Kotu in Gambia. bedrijfskleding Werkkleding Werkkleding Helmond Werkschoenen Werkschoenen Helmond Van de vrande bedrijfskleding Helmond Bp bedrijfskleding Bp werkkleding Koksbuis dames Koksbuis heren

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×