Passervice

Er is niets zo vervelend als niet goed passende kleding en schoenen

Passervice

Onze passervice past perfect bij onze kernwaarden. Er is niets zo vervelend als niet goed passende kleding en schoenen. En al helemaal niet wanneer je er de hele dag in moet werken. Ieder merk heeft zijn eigen pasvorm, iedere medewerker zijn/haar eigen maat. Daarom is het vaak lastig om in te schatten welke maten er ingekocht moeten worden.

Dit is voor ons geen probleem.

Werkwijze

We maken een afspraak en komen met alle pasmaten naar uw bedrijf. Iedereen kan dan de nieuwe kleding passen. Daar waar nodig kunnen wij deze ook nog afspelden zodat we deze laten vermaken. Wanneer niet iedereen op hetzelfde moment aanwezig kan zijn, kunnen we in overleg ook de kleding voor een bepaalde tijd op locatie achterlaten. Later halen wij de kleding en lijst met maten weer op en dan zetten we de bestelling in gang.

Doordat wij op locatie de kleding komen aanmeten kost het binnen het bedrijf maar weinig tijd en is iedereen weer zo op de werkvloer.

Voor meer informatie over onze werkwijze of onze artikelen kunt u telefonisch contact opnemen op 0492-53 79 41 of stuur ons een e-mail op info@onlinebedrijfskleding.nl.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×