In januari 𝟏𝟎% 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 op de Clique Reflectie collectie!

Giovanni Capraro

Giovanni Capraro levert bedrijfskleding die past bij de uitstraling van elk bedrijf. Chique, eenvoudig, modieus of tijdloos. Daarbij is de draagcomfort een vereiste. Zij verkopen luxe blouses, truien en schorten. Giovanni Capraro werkt met het motto ”we dress your business!” Zij zijn zich hierdoor dan ook zeker bewust van de veranderende vraag naar (bedrijfs)kleding. En een punt dat steeds belangrijker wordt is duurzaamheid.

Wat doet dit bedrijf dan nu al aan duurzaamheid?

In de fabriek – in Noord-Macedonië – wordt de kleding duurzaam geproduceerd. Zo maken zij gebruik van energie opgewekt door zonnepanelen. Verder is GC deelnemer van het initiatief the Agreement on Sustainable Garments and Textile (AGT).

De AGT is een Nederlands initiatief waar bedrijven zich op in kun schrijven om een verantwoordelijk bedrijf te zijn in de textielindustrie. Het doel is om in de totale productieketen de sociale, milieu en dieren aspecten te verbeteren. Een bedrijf aangesloten bij het AGT moet aan kunnen tonen dat ze zich verbeteren in 9 thema’s:

1 Discriminatie                                                           2 Kinderarbeid

3 Slavenarbeid                                                            4 Vrijheid van verbinding

5 Eerlijk loon                                                              6 Veiligheid en gezondheid

7 Onbewerkte materiaal                                           8 Watervervuiling en verspilling van chemicaliën, water en energie

9 Dierenwelzijn

Giovanni Capraro is dus bezig met het doorvoeren van al deze thema’s in de productieketen. Zo dragen zij bij aan eerlijke mode en handel!

Blouse

Verder is hun assortiment uitgebreid met een blouse – verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren – die is gemaakt van Bio katoen en gerecycled polyester. Alle knopen, draden en labels zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Daarnaast wordt de blouse geleverd in een kartonnen verpakking i.p.v. plastic.

Dus als je kiest voor deze blouse ga jij zeker voor groen!

29345 Giovanni Capraro damesblouse 945 Giovanni Capraro herenblouse

        Bekijk                   Bekijk

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×