Het merk Craft komt is een Zweeds merk. Ze zijn begonnen met functionele thermokleding. Het merk heeft de afgelopen jaren het assortiment flink uitgebreid met kleding voor onder andere hardlopen, fietsen, skiën en schaatsen. De laatste jaren is de kleding ook steeds beter geworden, door het gebruik van nieuwe materialen en de moderne technieken die Craft de laatste jaren heeft toegepast. Vandaar ook dat het merk een vooraanstaand merk is op het gebied  van functionele sportkleding en onderkleding. Mensen kennen het merk als een merk van hoge kwaliteit en functionaliteit. Hierdoor kan je sporten  in elke omstandigheid, de sportkleding blijft optimaal zijn werk doen.

Craft heeft kleding in thermokleding en sportkleding. Het assortiment sportkleding is ontworpen voor talloze sporters. De voornaamste zomercollectie bestaat uit fietskleding, hardloopkleding en fitnesskleding. Wanneer we gaan kijken naar de koudere seizoenen dan kom je uit bij schaatskleding of wintersportkleding. De fietskleding en hardloopkleding is opgebouwd uit drie segmenten. Namelijk de volgende segmenten.

Craft Active Sportkleding: Deze collectie is geschikt voor beginners tot licht gevorderden. Sporters die regelmatig hun sport beoefenen en zoeken naar kwalitatieve sportkleding die uitstekende functionaliteit biedt voor een mooie prijs.

Craft Performance Sportkleding: Craft kleding uit de Performance Collection is geschikt voor serieuze sporters die vaak trainen. Sporters die intensief hun sport beoefenen en daarbij zoeken naar hoge kwaliteit sportkleding met zeer geavanceerde functionaliteiten. Deze collectie gaat een flinke stap verder ten opzichte van de Active collectie.

Craft Elite Sportkleding: De Tour de France. Een langdurige marathon voor professionals. De sportkleding die dergelijke atleten dragen is ook voor jou binnen handbereik. Craft Elite sportkleding is het topsegment van het merk en  staat bekend om super lichtgewicht materiaal, ongekende topfunctionaliteit, aerodynamische eigenschappen en uitstekende duurzaamheid. Craft Elite sportkleding is ontwikkeld in samenwerking met internationale toonaangevende atleten en kledingfabrikanten. Bedrijfskleding Werkkleding Werkkleding Helmond Werkschoenen Werkschoenen Helmond Van de vrande bedrijfskleding Helmond Bp bedrijfskleding Bp werkkleding Koksbuis dames Koksbuis heren

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×