Relatiegeschenken

Relatiegeschenken van een simpele pen tot aan een luxe horloge en meer. Voor iedere gelegenheid hebben wij wel een passend geschenk.

Exclusieve relatiegeschenken Relatiegeschenken algemeen

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken van een simpele pen tot aan een luxe horloge en meer. Voor iedere gelegenheid hebben wij wel een passend geschenk.

Hieronder vindt u 2 rechtstreekse linken naar relatiegeschenken.

Bij de algemene relatiegeschenken vind u de merkloze artikelen van een simpele pen en meer. Overal staat duidelijk bij of en hoe deze te voorzien zijn van uw logo. Ook kunt u gemakkelijk berekenen  wat er de kosten van zijn. Bij een definitieve bestelling kunt u de opdruk wensen samen met het logo mailen naar info@onlinebedrijfskleding.nl

Bij de exclusieve relatiegeschenken gaan we net een stapje verder. Hier vind je de merken Cacharel, Cerruti 1881, Christian Lacroix, Ice-Watch, Jean-Louis Scherrer, Nina Ricci, Ungaro en Brand-It.

Brant-It heeft de kwaliteit van de andere exclusieve merken maar staat klaar om er uw eigen exclusieve merknaam aan toe te voegen.

Relatiegeschenken

Natuurlijk gebeurt het ook steeds vaker dat T-shirts en andere kleding voorzien wordt van een logo met eventueel een ludieke tekst erbij. Ook hiermee kunt u uw bedrijf perfect promoten.

Voor deze mogelijkheden kijkt u bij ons op de site bij Promotie.

Ook hebben we een complete collectie relatie geschenken van gerecycled materiaal. iets wat steeds belangrijker wordt en dus ook bij relatiegeschenken niet kan ontbreken. De prijzen voor deze relatie geschenken zijn op aanvraag. Bekijk de volledige Wow_Sustainable-Collection

Niet gevonden wat u zoekt? Neem gerust contact op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×