Infigo de leverancier van duurzame transfer emblemen

De Perma Press transfers zijn elastisch, bestand tegen industrieel wassen en zeer milieuvriendelijk

Infigo

Infigo is onze leverancier van Perma Press transfers. Zij zijn specialist op het gebied van transfers met hoge duurzaamheid. De transfers zijn zeer elastisch, bestand tegen industrieel wassen en zeer milieuvriendelijk. Alle transfers worden gedrukt met watergedragen inkt en zijn vrij van PVC of andere metalen. Hierdoor kunnen de transfers naderhand als normaal afval worden afgevoerd.

De transfers kunnen worden gedrukt op diverse kledingstukken zonder gevaar op beschadiging. De transfers zijn warmoplossend en bevatten geen weekmakers. Tijdens de productie verdampt het water en staat hierdoor chemisch stil.

De transfers zijn extra lang houdbaar, namelijk 10 jaar, de kledingtransfers zijn daardoor goed voor het milieu.

  De transfers voldoen aan de hoogste normen van OEKO-TEX 100. Zie hier het Öeko-tex 2020 certificaat.

De transfers verkopen wij enkel met een minimale afname van 50 stuks. Gebruik je niet alle transfers, dan bewaren wij deze en gebruiken wij de transfers bij een volgende keer. De transfers zijn hierdoor duurzaam en lang houdbaar. En waar past een duurzame transfer beter op dan op een ‘groen’ artikel. Bekijk onze groene artikelen hier.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×