Jouw bedrijfskleding aanpassen op de trends van 2023

Het belangrijkste aan bedrijfskleding is natuurlijk dat het functioneel en comfortabel is, maar dat betekent niet dat het niet stijlvol kan zijn. Vooral wanneer de gemiddelde leeftijd in je bedrijf wat lager ligt, zullen medewerkers waarde hechten aan trendy werkkleding. Eigenlijk ook logisch, zelf wil je er toch ook goed uitzien als je aan het werk bent? In dit artikel geven we je tips voor het aanpassen van je bedrijfskleding op de modetrends van 2023!

1. Neutrale kleuren

Een trend die we dit jaar ook al tegenkwamen, maar mee gaan nemen naar volgend jaar, is het gebruik van neutrale kleuren in je outfit. Het voordeel hiervan, is dat kleding in neutrale kleuren nooit echt uit de mode zal raken. Dat maakt het ideaal om toe te passen op jouw bedrijfskleding. Zijn jouw bedrijfskleuren al neutrale kleuren, dan is het helemaal makkelijk. Is dit niet het geval, kijk dan met welke neutrale kleur je jouw bedrijfskleuren goed kunt combineren.

2. Denim in je bedrijfskleding verwerken

Het gebruik van spijkerstof komt in 2023 weer helemaal in de mode. Deze trend kan redelijk simpel in je werkkleding verwerkt worden door voor een spijkerbroek te kiezen onder een shirt of polo. Natuurlijk zijn er ook andere manieren om deze trend te gebruiken. In de horeca zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor een schort van spijkerstof of met een denim look. Dit ziet er lekker stoer uit en is perfect voor plekken zoals een steakhouse of grillroom.

3. Back to basic

Basics zoals de witte tanktop en het witte overhemd komen weer helemaal terug in 2023. Er is dus niets mis mee om voor een simpel uniform te kiezen het komende jaar. In de horeca is het witte overhemd natuurlijk altijd erg populair geweest, maar ook in een winkel kun je hem het komende jaar mooi toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een net overhemd van het merk Giovanni Capraro. Ook een witte tanktop met een stijlvolle houthakkersblouse eroverheen zal het goed doen in 2023. Bijvoorbeeld leuk voor het personeel speciaalzaken met kampeer- en outdoorspullen!

Jouw bedrijfskleding een unieke draai geven

Wil jij het werktenue van jouw bedrijf een unieke draai geven? Dat kun je op verschillende manieren doen. In de horeca zie je over het algemeen het personeel in de bediening in een nette zwarte broek en een overhemd rondlopen. Dat ziet er natuurlijk ook altijd goed uit, maar als je liever hebt dat je als bedrijf wat opvalt op het gebied van werkkleding, zijn er ook andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een nette jurk voor de dames in de bediening en een soort tuxedo voor de mannen. Mocht je een restaurant of winkel hebben in een bepaald thema, dan is het natuurlijk altijd leuk om het tenue van je personeel hier op aan te passen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×