In de maand mei 10% korting op Craft Teamwear Collecties Squad & Pro Control!

ELTEN voor vrouwen

Sisters are doing it for themselves!

Steeds meer vrouwen dragen veiligheidsschoenen op het werk. Voeten brengen de gehele werkdag door in schoenen, als deze niet comfortabel zijn kunnen er klachten ontstaan. De moderne vrouw verwacht daarnaast dat veiligheidsschoenen een goede pasvorm hebben en dat ze modieus zijn. De voetbescherming van ELTEN past precies bij de wensen van de moderne, werkende vrouw.

Waarom is de pasvorm voor vrouwen zo belangrijk?

  • Een niet goede passende schoen, bijvoorbeeld een te brede, biedt onvoldoende steun. Hierdoor wordt het risico op verzwikken van de enkel groter
  • Schoenen die niet fijn zitten, verminderen het concentratievermogen
  • Een slecht zittende schoen verhoogt het risico op gezondheidsklachten, vooral als deze tijdens het werk wordt gedragen
  • Een design dat aansluit bij de wensen van de vrouw draagt bij aan het welzijn op het werk

ELTEN heeft diverse collecties, waar er vast een aansluit bij jouw wensen. Bekijk ze hieronder:

Om diverse gezondheidsklachten te voorkomen is demping erg belangrijk! ELTEN heeft daarom veiligheidsschoenen ontwikkeld met maximale wellness voor de voeten, de WELLMAX-demping. Schoenen met WELLMAX-demping zijn gemaakt om vermoeide voeten tegen te gaan en zorgen ervoor dat je veerkrachtig de dag door komt! De WELLMAX damesschoenen hebben een slanke pasvorm.

De NOVA modellen zijn zeer comfortabel, maar vallen ook op door hun modieuze uiterlijk. Het elegante design valt op en zijn daarom goed te dragen op het werk. Na het werk direct door naar de supermarkt, in deze schoenen mag je gezien worden hoor!

Veiligheid en een trekkinglook ontmoeten elkaar in de TREKKING LADY collectie. De zool van deze modellen ondersteunt de natuurlijke afrolbeweging van de voet en heeft goede grip op oneffen ondergronden. De zool beschermt de voet bij zware werkomstandigheden.

De Business modellen zorgen ervoor dat je zowel op kantoor als in het magazijn goed voor de dag komt. De schoenen zijn bovendien goed te dragen in je vrije tijd. Zo kun je direct na het werk door naar vriendinnen zonder van schoenen te hoeven wisselen.

Een vrouw wil er ook op haar werk goed uit zien. ELTEN heeft daarom schoenen ontwikkeld die qua design lijken op een casual sneaker maar met behoud van de veiligheidsnormering! De MISS L10 schoenen zijn te dragen voor elk type vrouw in diverse omgevingen.

Voor verzorging- of dienstverlenende beroepen zijn de CLOGS van ELTEN prima. De zolen van deze schoenen zijn dempend, duurzaam en slipvast. Deze schoenen zorgen voor veiligheid in bijvoorbeeld ziekenhuizen, keukens en zorginstellingen.

Vrouwenvoeten zijn vaak smal en laag. Daarom hebben de business, L10 en clogs modellen een speciale leest die perfect aansluit bij de damesvoet.

Bekijk hier al onze damesmodellen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×