ELTEN Ergo-Active

Het ELTEN Ergo-Active systeem van Elten, geschikt voor elke voet. Niet elke veiligheidsschoen past aan iedere voet, elke voet is namelijk anders. Een goed passende schoen is belangrijk voor de veiligheid op de werkplek. De groeiende vraag naar individuele pasvormen, heeft Elten doen besluiten om het Ergo-Active systeem te ontwikkelen.

Wat is Ergo-Active?

Om te zorgen dat iedereen passende werkschoenen kan dragen, heeft Elten het Ergo-Active systeem ontwikkeld.

Dezelfde schoenmaat zit niet bij iedereen hetzelfde. De ene voet is breder, de ander weer smaller. Bij een brede voet kan de schoenmaat in lengte goed zijn, maar is de voetbescherming niet goed. De schoen zit te strak en de voeten kunnen pijn gaan doen.

Elten heeft de modellen uit de Ergo-Active lijn gemaakt in drie verschillende pasvormen voor de meest voorkomende voettypes:

De pasvormtypes zijn ontwikkeld met behulp van testpersonen. De voeten van de testpersonen zijn in stilstand en tijdens beweging gemeten. Tijdens het bewegen verandert bij bepaalde breedtematen, de lengte en de omtrek van de voet.

Op basis van deze gegevens zijn functionele schoenen ontwikkeld. Dragers kunnen kiezen tussen drie verschillende loopzolen en twee verschillende breedtes voor veiligheidsneuzen.

Drie buitenzolen, twee verschillende beschermneuzen!

Multicolor TPU zool: 

Om de maximale slipweerstand bij staande activiteiten niet teveel af te remmen, zijn de vierdraai punten van deze zool de oplossing. Ideaal op werkplekken met veel sta- en loopactiviteiten. Onderstaande modellen kunnen goed gecombineerd worden met deze zool:

72715 Impulse low ESD S1

72731 William low ESD S1P

 

 

 

 

 

 

 

Pu zool:

Deze zool is geschikt voor personen die zowel binnen als buiten werken. De modellen zijn verkrijgbaar met en zonder TPU-beschermneus. Deze beschermneus is ideaal voor mensen die veel knielen op het werk. Deze neus biedt extra bescherming tegen slijtage. Onderstaande modellen zijn goed te combineren met de allrounder-zool:

72771 Matthew low ESD S3

Rubber:

Deze zool is geschikt voor personen die binnen en buiten werken met zware werkomstandigheden. De profieldiepte is 4,5 mm. Dit robuuste model met rundleder is hiervoor geschikt:

76821 Mason pro rubber mid ESD S3

Wij helpen iedereen graag aan veilige werkschoenen. Maak een afspraak bij ons in de showroom en wij meten daar jouw voeten op en helpen jou aan een schoen die bij jou voeten past! ???

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×