Voorlopig is onze showroom alleen op afspraak geopend!

Coaten

Ken je dat? Werk je in de horeca en meteen het eerste uur al koffie of rode wijn in je kleding! Nu is dat geen probleem meer!

Coaten

Het Coaten gaat in samenwerking met Lamoral®. Samen passen we een innovatieve coating-technologie toe op onze kleding en werkschoenen.

Over consumptie-artikelen gaan korte tijd mee-we leven niet duurzaam. In samenwerking met Lamoral® proberen we hier iets aan te doen. Dit door een unieke technologie toe te passen op de kleding. In de race tegen de klok doen we een poging de kleding een langer leven te geven. De techniek die hierbij door Lamoral is ontwikkeld heeft grote stappen gemaakt. Vele materialen die ze met deze techniek behandeld zijn hebben al een bewezen langere levensduur.

“Lamoral® is de uitdaging aan gegaan door grenzen op te zoeken en te verleggen met de technologie die voor handen lag. Hiermee creëren ze mooie duurzame wereld waar nog generaties lang van kunnen genieten!”

Wat houdt het coaten in?

Lamoral® is een micron-size, onzichtbare, transparante fluoro-polymer matrix based coating, welke 2 x dunnen is dan de menselijke protectie van bijv. haar.

  • Duurzame afstoting
  • Duurzame kleur protectie

Wat betekend dat voor de bedrijfskleding;

  • Makkelijk in onderhoud > wassen zonder zeep!
  • Vlekbestendig > Alleen koud wassen
  • Geur bestendig > CO2 vermindering
  • Neemt geen vocht op > Kleding wordt dus niet zwaarder/nat

eenvoudige reiniging    stain repellency    stretch en ademend

Bekijk een voorbeeld van een stukje stof wat we hebben laten coaten;

Coaten

Coaten is vooral ideaal in de horeca! Geen rode wijn vlekken, jusvlekken en noem maar op. Even met koud water afspoelen en je loopt meteen weer met een net overhemd, blouse en schort het restaurant weer in!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze vooruitstrevende techniek neem contact met ons op via het contact formulier of bel ons tijdens kantooruren op 0492-537941

 

 

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×