Team van de Vrande wenst iedereen een goed 2020!

Merken

Sweater type

Schort of sloof

Geslacht

Mouw lengte

Broek lengte

Jas lengte

Schoen hoogte

Schoen klasse

Sluiting

Kniestukken

Voering

Thermisch

Klasse

Kwaliteit

New Wave Textiles is een krachtige organisatie gespecialiseerd in het servicegericht distribueren van promotional wear, corporate wear, sportswear, workwear en custom made kleding in de Benelux.

Hun focus ligt bij het aanbieden en distribueren van artikelen met een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Service, loyaliteit en partnership zijn hierbij bepalende speerpunten.

Het uitgangspunt van New Wave Textiles is om zowel de dealer als de bedrijfskolom te respecteren. Een duurzaam partnership brengt voor beide meer zakelijk voordeel met zich mee en maakt het samenwerken prettiger.

De combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde merken geeft u telkens weer de mogelijkheid om de eindklant een passend voorstel te doen. Verschillende concepten met sterke basics die altijd in het oog springen worden aangevuld met een aantal gerenommeerde merken waar u mee kunt werken. De ruime maatboog en kleuropties zijn goed afgestemd op de huidige vraag.bedrijfskleding Werkkleding Werkkleding Helmond Werkschoenen Werkschoenen Helmond Van de vrande bedrijfskleding Helmond Bp bedrijfskleding Bp werkkleding Koksbuis dames Koksbuis heren

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×