Voorlopig is onze showroom alleen op afspraak geopend!

Merken

Sweater type

Schort of sloof

Geslacht

Mouw lengte

Broek lengte

Jas lengte

Schoen hoogte

Schoen klasse

Sluiting

Kniestukken

Voering

Thermisch

Klasse

Kwaliteit

Light Vest;

Light Vest is een hulpbron van onschatbare waarde!
Ontworpen voor professionals die werken in het donker.
LED’s Work is gemaakt met de laatste technologie van Nederlandse bodem.

Het LightVest® is een uitstekende hulpbron voor mensen die werken in het donker, dit product levert tot wel 5 meter licht in een dichte en geheel donkere ruimte. Het Light Vest is ontworpen en gemaakt van een EN471 gecertificeerd vest, dat helpt om de directe werkomgeving te verlichten. Het vest is tevens ook voorzien van reflecterende striping waardoor het ook veilig is om buiten te gebruiken is. Dit product is voorzien van de laatste technologie van Nederlandse bodem. Het is duurzaam, betrouwbaar en erg handig wanneer je in donkere ruimtes werkt. Het licht vest bespaart tijd, geld en is hiernaast zeer betrouwbaar en erg veilig in gebruik. Hiernaast is het product geheel waterdicht en dus makkelijk uit te wassen in de wasmachine.

Dit product kost niet alleen geld maar levert ook geld op! Een probleem waar vaak tegenaan gelopen wordt is dat er in de schaduw wordt gewerkt van een bouwlamp, door gebruik te maken van het Light Vest neem je dit probleem direct weg en verlicht je, je gehele werkplek. Het Light Vest voorzien van 24 LED lampjes trek je aan, je zet de lichtjes aan op één van de zeven standen waardoor je geen zaklamp nodig hebt op die manier kun je eerder beginnen met werken in de donkere maanden, en je hebt allebei je handen vrij. Hierdoor kun je  een hoop tijd besparen en geld besparen.

Het vest is voorzien van een ingebouwde powerpack waardoor je altijd kan vertrouwen op een functionele werking van het vest. De duur van de verlichting kan oplopen tot wel 100 uur en is binnen 3 uur weer volledig opgeladen met de autolader, op netstroom slechts 2 uur.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×